|
Izmirâiiin Alsancak Semtiâiinin Can Yücel Sokagiâiinda 7 yildir faaliyette bulunan Miko Siesta Cafe, çagdas isletmecilik anlayisi ve Ege kültürüne sahip çikma yönündeki tavri, çevreye duyarli tutumuyla Turizm Bakanligi tarafindan örnek isletme olarak seçilmis ve birçok basariya imza atmistir.
Miko Siesta Cafe, Türkiyeâiideki klasik âiicafeâi anlayisinin disinda faaliyet göstererek, resim ve fotograf sergileri, kitap imza günleri ve söylesiler ile Izmirâiiin sosyal yasamina canlilik getirmis, gerçeklestirdigi tüm etkinliklerle Izmir ve Ege kültürüne sahip çikarak, genç kusaklara aktarma yolunda çalismistir. Bu dogrultuda hazirlanan Miko Mevsimlik Ege Kültürü Dergisi de Egeâiide, Türkiyeâiide ve hatta yurtdisinda büyük bir ilgiyle takip edilir olmustur.
Miko Siesta Cafeâiide gün güzel bir kahvalti ile baslar ve Ege mutfagindan olusan aksam yemegi ile biter. Gün içinde kahve ve çay molalari da unutulmamalidir. Miko, günün her saati için misafirlerinin taleplerine cevap verebilmektedir. Miko Siesta Cafeâiinin dekorasyonu, müzigi, sundugu ürünler, isletme anlayisi ve deneyimli personel kadrosu Miko dostlarina sicak bir atmosfer sunmaktadir.
VE BENIM FIKRIM:
izmir'de gitmekten derin bir zevk duydugum ,etrafta gösteris budalasi görmeden de birseyler içebileceginiz çok güzel bir mekan.
sirf sarabi testi de getirdikleri için bile gidilebilir.: )Ha unutmadan MIKO can yücel in bir numarali mekani olan cafedir...
_________________ VE BANA DEDIKI "KIRMIZI. sana sadece KIRMIZI demeliyim. ben basaramiyorum KIRMIZI . hatirlamak disinda bir mucizem yok. birseye inandim. birseye ve sadece bir kere aglayarak dansettim. oysa hayata baglanmak için ayaga kalkmistim."
|